1 minut med Caroline Lengholm – ny CFO på CSEC

Caroline Lengholm tillträder som CFO på C Security Systems. Caroline kommer närmast från Securitas IT organisation i rollen global IT business controller med fokus på större projekt. 

Välkommen till oss Caroline, hur känns det?

– Det ska bli otroligt kul att få kombinera mina kompetenser inom framförallt målstyrning och business controlling för att stötta C Security att växa. Med en bra översättning kan siffror berätta en historia som hjälper oss att ta rätt beslut för att realisera våra mål, strategi, och i förlängningen vår vision. Med tillväxt kan vi utveckla organisationen ytterligare och jag får energi av förbättringsarbete i och över gränsen mellan det operationella och det finansiella. – — Jag kan totalt nörda ner mig i både siffror och målstyrning, men när det gäller min nya roll handlar det väl framför allt om möjligheten att få vara med och förändra och förbättra lite i världen. 

Tack Caroline! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Exakt nu. När jag lämnar ett tryggt storbolag för en ny mer ansvarsfull roll i ett börsnoterat IoT-bolag med en häftig tillväxtresa framför sig.

Fler nyheter

Säljstart för Spåra Hund

C Security Systems lanserar Spåra Hund - världens första självladdande GPS tracker för hundar. Massproduktionen av den efterlängtade produkten påbörjades för en dryg vecka sedan och säljstarten är satt till den 13 juni. Spåra Hund är världens första...

läs mer

CSEC sjösätter Spåra Lantdjur

Spåra Connected cows CSEC har nu inlett fas 1 av projektet Spåra Lantdjur. Ett innovationsprojekt som syftar till förbättrad tillsyn av djur på bete genom innovativ digital övervakning. Projektet finansieras (5,9 MSEK) av Jordbruksverket och genomförs i nära samarbete...

läs mer

CSEC och Sjöassistans inleder samarbete

CSEC och Sjöassistans inleder ett samarbete för att öka tryggheten och förenkla båtlivet runt Sveriges kuster. I ett första steg erbjuder Sjöassistans sina medlemmar rabatt på CSEC:s hela produktsortiment. Nästa steg i samarbetet är en gemensam satsning på att...

läs mer