1 minut med Caroline Lengholm – ny CFO på CSEC

Caroline Lengholm tillträder som CFO på C Security Systems. Caroline kommer närmast från Securitas IT organisation i rollen global IT business controller med fokus på större projekt. 

Välkommen till oss Caroline, hur känns det?

– Det ska bli otroligt kul att få kombinera mina kompetenser inom framförallt målstyrning och business controlling för att stötta C Security att växa. Med en bra översättning kan siffror berätta en historia som hjälper oss att ta rätt beslut för att realisera våra mål, strategi, och i förlängningen vår vision. Med tillväxt kan vi utveckla organisationen ytterligare och jag får energi av förbättringsarbete i och över gränsen mellan det operationella och det finansiella. – — Jag kan totalt nörda ner mig i både siffror och målstyrning, men när det gäller min nya roll handlar det väl framför allt om möjligheten att få vara med och förändra och förbättra lite i världen. 

Tack Caroline! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Exakt nu. När jag lämnar ett tryggt storbolag för en ny mer ansvarsfull roll i ett börsnoterat IoT-bolag med en häftig tillväxtresa framför sig.

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer