CSEC väljer BCW


C Security Systems AB (CSEC) väljer BCW som sin strategiska kommunikationspartner i Sverige. 

CSEC, ett av de ledande svenska IoT-företagen, inleder sitt samarbete med BCW, kring strategisk företagskommunikation samt produktlanseringar, under hösten. 

– Det har varit en utdragen process, berättar Sara Torgnysdotter, kommunikations- och kulturansvarig på CSEC. Vi är i ett spännande skede och vill handplocka alla våra samarbetspartners och medarbetare. Till sist föll valet på BCW utifrån två kriterier: en global pr-byrå med stark lokal närvaro och marknadskännedom. BCW förstår den resa vi gör: Sweden first – sen världen. Sverige är den bästa marknad för att lansera och produktutveckla tech. Svenskarna är en kräsen och kunnig publik, vi har tuff väderlek och svår geografi, utvecklade digitala plattformar och stor teknisk ingenjörskonst. Vi känner att BCW inte bara kan relatera till våra produkter utan till hela resan och känslan för oss som organisation.

– Vi ser stora möjligheter och en ljus framtid för CSEC, som är ett företag som passar mycket väl ihop med vårt team, både när det gäller vår ämnesexpertis inom tech och vår marknadsledande kompetens inom kreativ konsument-PR. Vi är glada för förtroendet och ser fram emot att bidra till CSEC:s fortsatta tillväxt och framgångar, säger Marta Karlqvist, vd för BCW Group i Norden.

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer