1 minut med Lisa Csatho – nyrekryterad Junior Product Lead på CSEC

Hösten på CSEC är intensiv och ett synnerligen välkommet tillskott är Lisa Csatho som tillträder rollen Junior Product Lead på C Security Systems. Lisa har en unik kombination av erfarenheter från service, event och fokusgrupper kombinerat med en utbildning i datavetenskap. 

Välkommen ombord Lisa, hur känns det?

SÅ motiverande! Jag håller på att sätta mig in i organisationen från grunden just nu. Jag drivs av att lära mig och motiveras av att ingen dag är den andra lik. Jag vill bli superduktig på det jag gör. Det var skälet till att jag ville till CSEC, här brinner alla för drivet framåt och att växa. Det ger en möjlighet att bidra på riktigt. 

– Tack Lisa! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Det var faktiskt när jag hoppade på datautbildningen eftersom den typiska studenten är min raka motsats; en man med teknisk bakgrund. Jag är tekniskt lagd men hade inte tidigare reflekterat över det. Jag var ensam tjej under hela utbildningen. Det var tufft från början så det är tur att jag inte är typen som ger upp! 

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer