1 minut med Lisa Csatho – nyrekryterad Junior Product Lead på CSEC

Hösten på CSEC är intensiv och ett synnerligen välkommet tillskott är Lisa Csatho som tillträder rollen Junior Product Lead på C Security Systems. Lisa har en unik kombination av erfarenheter från service, event och fokusgrupper kombinerat med en utbildning i datavetenskap. 

Välkommen ombord Lisa, hur känns det?

SÅ motiverande! Jag håller på att sätta mig in i organisationen från grunden just nu. Jag drivs av att lära mig och motiveras av att ingen dag är den andra lik. Jag vill bli superduktig på det jag gör. Det var skälet till att jag ville till CSEC, här brinner alla för drivet framåt och att växa. Det ger en möjlighet att bidra på riktigt. 

– Tack Lisa! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Det var faktiskt när jag hoppade på datautbildningen eftersom den typiska studenten är min raka motsats; en man med teknisk bakgrund. Jag är tekniskt lagd men hade inte tidigare reflekterat över det. Jag var ensam tjej under hela utbildningen. Det var tufft från början så det är tur att jag inte är typen som ger upp! 

Fler nyheter

1 minut med Rasmus Nilsson Software Developer på CSEC

1 minut med Rasmus Nilsson Software Developer på CSEC

Rasmus Nilsson kallar sig stereotypisk nörd. - Jag samlar på tangentbord och bygger ihop dem. Jag har sju stycken. Jag köpte ett senast igår. - Du är också nytillträdd i rollen Software Developer på C Security Systems, välkommen Rasmus! Du börjar ju bli varm i...

läs mer

C Security Systems på Aktiespararnas Stora Aktiedag

IoT-bolaget CSEC presenterade Bolaget på Aktiespararnas evenemang ”Stora Aktiedagen” i Stockholm den 2 december med anledning av den nyemission som Bolaget nu genomför. Presentationen hölls av Bolagets vd Jacob Lundberg som berättade om Bolagets nuläge och framtid....

läs mer