1 minut med Lisa Csatho – nyrekryterad Junior Product Lead på CSEC

Hösten på CSEC är intensiv och ett synnerligen välkommet tillskott är Lisa Csatho som tillträder rollen Junior Product Lead på C Security Systems. Lisa har en unik kombination av erfarenheter från service, event och fokusgrupper kombinerat med en utbildning i datavetenskap. 

Välkommen ombord Lisa, hur känns det?

SÅ motiverande! Jag håller på att sätta mig in i organisationen från grunden just nu. Jag drivs av att lära mig och motiveras av att ingen dag är den andra lik. Jag vill bli superduktig på det jag gör. Det var skälet till att jag ville till CSEC, här brinner alla för drivet framåt och att växa. Det ger en möjlighet att bidra på riktigt. 

– Tack Lisa! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Det var faktiskt när jag hoppade på datautbildningen eftersom den typiska studenten är min raka motsats; en man med teknisk bakgrund. Jag är tekniskt lagd men hade inte tidigare reflekterat över det. Jag var ensam tjej under hela utbildningen. Det var tufft från början så det är tur att jag inte är typen som ger upp! 

Fler nyheter

Inbjudan att teckna Units i C Security Systems AB (Publ)

Inbjudan att teckna Units i C Security Systems AB (Publ)

Företrädesemission juni-juli 2022 Sammanfattning EmissionFöreträdesemission av Units om 16 888 360,98 SEK VillkorVarje Unit innehåller en (1) aktie och en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie TO1. ÖverteckningEn möjlig kompletterande riktad emission om högst 2,5...

läs mer

CSEC på Småbolagsdagarna

IoT-bolaget CSEC deltog på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna 13 juni 2022 och berättade om affärerna, tekniken och projekten som kommer att göra CSEC till en av vinnarna på en kraftigt växande IoT-marknad. Världens första självladdande GPS tracker för hundar,...

läs mer