1 minut med Sandra Backman som ska skapa branschens bästa kundsupport

Sandra Backman tillträder rollen som Operations Manager på C Security Systems med uppdrag att skapa branschens bästa kundsupport. Hon är mitt uppe i en rivstart.Välkommen Sandra, känner du pressen?

– Haha, ja det är bra att jag är en doer. Jag håller just nu på med att implementera ett nytt ärendehanteringssystem och ser över den digitala kundtjänsten som helhet. Jag har gjort väldigt mycket evenemang och projektledning och gillar när det händer saker därför älskar jag det höga tempot på CSEC. Ingen krånglig möteskultur, alla är lösningsorienterade och drar åt samma håll. Framför allt är det de tydliga visionerna som gjorde att jag valde CSEC. Jag gillar att det globala tänket vilar som en ande över organisationen. 

– Tack för att du är med oss på den resan Sandra och välkommen! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Det var i somras när det brann på landet. På en ö utan brandkår. Jag stod där med två små barn och en hund. Det var bara att börja släcka själv. Elden och sommaren var så het att vattnet dunstade av väggen, hunden skällde och barnen ropade på mig men jag visste att brandkåren inte skulle hinna komma. Jag behöll lugnet och gick in i flygplans-tänket att ”hjälpa sig själv innan man börjar hjälpa andra”. Och det gick ju bra. Det brukar göra det om man behåller lugnet. 

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer