C Security Systems på Aktiespararnas Stora Aktiedag


IoT-bolaget CSEC presenterade Bolaget på Aktiespararnas evenemang ”Stora Aktiedagen” i Stockholm den 2 december med anledning av den nyemission som Bolaget nu genomför. Presentationen hölls av Bolagets vd Jacob Lundberg som berättade om Bolagets nuläge och framtid.  

Det huvudsakliga budskapet från VD är att CSEC står redo för en internationell expansion med nya innovativa produkter för att skydda liv och egendom och förenkla vardagen för både människor och företag. Han lyfte särskilt fram Spåra Hund som kommer att bli den första trackern i världen som laddar sig själv med hjälp av ljus.

− Vi kommer att använda en stor del av emissionslikviden till att trycka på i marknadsföring och försäljning. Vi satsar på en massiv tillväxt på konsumentmarknaden, men nya produkter och med lansering på nya marknader, säger vd Jacob Lundberg. 

Teckningssedel med företrädesrätt
Teckningssedel utan företrädesrätt

Presskontakt

Sara Torgnysdotter

Kommunikationsansvarig C Security Systems AB

E:  sara@csec.group

M: +46 70 919 91 44

Fler nyheter

1 minut med Rasmus Nilsson Software Developer på CSEC

1 minut med Rasmus Nilsson Software Developer på CSEC

Rasmus Nilsson kallar sig stereotypisk nörd. - Jag samlar på tangentbord och bygger ihop dem. Jag har sju stycken. Jag köpte ett senast igår. - Du är också nytillträdd i rollen Software Developer på C Security Systems, välkommen Rasmus! Du börjar ju bli varm i...

läs mer