Uppdatering kring lansering av Spåra för hundar

Vår underleverantör OSM Group (https://www.osm.group) är drabbade av det nya Covid 19-utbrottet i Kina. Efter att en medarbetare testats positiv har fabriken i Dongguan stängts ned och majoriteten medarbetare är satta i karantän. Den kinesiska regeringen har stängt av hela industrizonen varvid materialet inte kan levereras till fabriken vilket medför att lanseringen av vår nya produkt Spåra Hund senareläggas. 

– OSM-ledningen övervakar situationen noggrant och kommer att samordna vår verksamhet för att återgå till full produktion så snabbt som möjligt när anläggningen öppnas igen, menar Jean Liao, Senior Project Manager på OSM. Vi kommer att behöva uppdatera vår övergripande projekteffekt efter att ha blivit mer klara över situationen.

Den 19 oktober 2021 meddelade CSEC att de lanserar en självladdande GPS-tracker för hundar under första kvartalet 2022. Produkten har utvecklats i samarbete med det svenska innovationsbolaget Exeger som utvecklar och producerar den unika solcellsteknologin Powerfoyle. Samarbetet har resulterat i en världsunik produkt: en hundsele med tracker som strömförsörjs av ljus. 

– Vi står redo att öppna webbutiken i den sekund som massproduktionen kommer igång, meddelar Jacob Lundberg, CEO på CSEC. Till dess har vi öppnat för möjligheten att göra en intresseanmälan redan nu (https://sparatracker.se/pages/spara-hund-forhandsbokning). Vi upplever en enorm nyfikenhet på produkten och vi vill ge våra entusiastiska användare chansen att få stå först i kön så fort OSM återgår i verksamhet. 

Presskontakt

Sara Torgnysdotter

Kommunikationsansvarig C Security Systems AB

E: sara@csec.group 

M: +46 70 919 91 44

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer