Vi söker en ”ganska nybakad redovisningsekonom”™Är du eller någon du känner CSECs nya redovisningsekonom?
Hjälp oss och vårt varumärke Spåra att hitta en ny kollega!
2022 är ett intensivt år hos oss. Bland annat lanserar vi vår Pet tech-produkt Spåra Hund – en självladdande hundtracker och vi jobbar i några forskningsprojekt som kommer att göra världen till en lite säkrare plats.
Kort sagt: vi växer och behöver en kollega som är intresserad av att växa med oss!

OBS!
Du behöver inte kunna baka men vi försöker överträffa varandra på torsdagsfikat varje vecka

Fler nyheter

Säljstart för Spåra Hund

C Security Systems lanserar Spåra Hund - världens första självladdande GPS tracker för hundar. Massproduktionen av den efterlängtade produkten påbörjades för en dryg vecka sedan och säljstarten är satt till den 13 juni. Spåra Hund är världens första...

läs mer

CSEC sjösätter Spåra Lantdjur

Spåra Connected cows CSEC har nu inlett fas 1 av projektet Spåra Lantdjur. Ett innovationsprojekt som syftar till förbättrad tillsyn av djur på bete genom innovativ digital övervakning. Projektet finansieras (5,9 MSEK) av Jordbruksverket och genomförs i nära samarbete...

läs mer

CSEC och Sjöassistans inleder samarbete

CSEC och Sjöassistans inleder ett samarbete för att öka tryggheten och förenkla båtlivet runt Sveriges kuster. I ett första steg erbjuder Sjöassistans sina medlemmar rabatt på CSEC:s hela produktsortiment. Nästa steg i samarbetet är en gemensam satsning på att...

läs mer