Vi söker en ”ganska nybakad redovisningsekonom”™Är du eller någon du känner CSECs nya redovisningsekonom?
Hjälp oss och vårt varumärke Spåra att hitta en ny kollega!
2022 är ett intensivt år hos oss. Bland annat lanserar vi vår Pet tech-produkt Spåra Hund – en självladdande hundtracker och vi jobbar i några forskningsprojekt som kommer att göra världen till en lite säkrare plats.
Kort sagt: vi växer och behöver en kollega som är intresserad av att växa med oss!

OBS!
Du behöver inte kunna baka men vi försöker överträffa varandra på torsdagsfikat varje vecka

Fler nyheter

KALLELSE TILL EXTRASTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRASTÄMMA  Aktieägarna i C Security Systems AB, org nr 556849-1368, kallas härmed till extra bolagsstämma den 6 oktober 2022.  Formulär för poströstning till extrastämman 6 oktober 2022 I enlighet med “Lag (2020:198) om tillfälliga undantag för att...

läs mer