Vi söker en ”ganska nybakad redovisningsekonom”™Är du eller någon du känner CSECs nya redovisningsekonom?
Hjälp oss och vårt varumärke Spåra att hitta en ny kollega!
2022 är ett intensivt år hos oss. Bland annat lanserar vi vår Pet tech-produkt Spåra Hund – en självladdande hundtracker och vi jobbar i några forskningsprojekt som kommer att göra världen till en lite säkrare plats.
Kort sagt: vi växer och behöver en kollega som är intresserad av att växa med oss!

OBS!
Du behöver inte kunna baka men vi försöker överträffa varandra på torsdagsfikat varje vecka

Fler nyheter

Elmia Husvagn Husbil

Elmia Husvagn Husbil

CSEC närvarar i Jönköping på Elmia Husvagn Husbil - en mässa där de senaste modellerna och produkterna för campingliv presenteras på en och samma plats. Mässan pågår i fem dagar och erbjuder aktiviteter för olika åldrar; föreläsningar, Campingköket, Oktoberfest och...

läs mer
CSEC intar Entreprenad Live 2023

CSEC intar Entreprenad Live 2023

CSEC finns på plats i Göteborg Landvetter med Spåra 7-9 september. Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad.   Här finns utrymme för utställning, provkörning, seminarier och...

läs mer
KVARTALSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ)

KVARTALSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ)

Första halvåret i korthet Nettoomsättningen för koncernen i perioden januari till juni 2023 minskade med 26% jämfört med samma period föregående år. Utgifter för webbannonser har i stort sett upphört och stort fokus har lagts på försäljning till återförsäljare och via...

läs mer