Vi söker en ”ganska nybakad redovisningsekonom”™Är du eller någon du känner CSECs nya redovisningsekonom?
Hjälp oss och vårt varumärke Spåra att hitta en ny kollega!
2022 är ett intensivt år hos oss. Bland annat lanserar vi vår Pet tech-produkt Spåra Hund – en självladdande hundtracker och vi jobbar i några forskningsprojekt som kommer att göra världen till en lite säkrare plats.
Kort sagt: vi växer och behöver en kollega som är intresserad av att växa med oss!

OBS!
Du behöver inte kunna baka men vi försöker överträffa varandra på torsdagsfikat varje vecka

Fler nyheter

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari.  Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: "Marine electronics & Marine related software" på METS 2022.  Så klart finns också våra Spåra-trackers för...

läs mer

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer