CSEC presenterar på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna

FRE, JUN 10, 2022

IoT-bolaget CSEC deltar på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna för att berätta om affä- rerna, tekniken och projekten som kommer att göra CSEC till en av vinnarna på en kraftigt växande IoT-marknad. Världens första självladdande GPS tracker för hundar, samarbetet med världens tredje största försäkringsförmedlare och digital övervakning av djur på bete är några av ämnena. Bolaget planerar för fortsatta offensiva satsningar och har nyligen offentliggjort en företrädes- emission som är garanterad till 80%.

Den 13 juni kl. 19:30 medverkar Bolaget på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna. Jacob Lund- berg, vd för C Security Systems, kommer att presentera Bolaget och svara på dina frågor.

Bolaget inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till presentatören, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentat- ionen.

INFORMATION
När: Den 13 juni kl. 19:30
Livesändningwww.aktiespararna.se/tv/live

Presskontakt
Sara Torgnysdotter
Kommunikationsansvarig C Security Systems AB
E: sara@csec.group
M:+46709199144

Fler nyheter

Elmia Husvagn Husbil

Elmia Husvagn Husbil

CSEC närvarar i Jönköping på Elmia Husvagn Husbil - en mässa där de senaste modellerna och produkterna för campingliv presenteras på en och samma plats. Mässan pågår i fem dagar och erbjuder aktiviteter för olika åldrar; föreläsningar, Campingköket, Oktoberfest och...

läs mer
CSEC intar Entreprenad Live 2023

CSEC intar Entreprenad Live 2023

CSEC finns på plats i Göteborg Landvetter med Spåra 7-9 september. Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad.   Här finns utrymme för utställning, provkörning, seminarier och...

läs mer
KVARTALSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ)

KVARTALSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ)

Första halvåret i korthet Nettoomsättningen för koncernen i perioden januari till juni 2023 minskade med 26% jämfört med samma period föregående år. Utgifter för webbannonser har i stort sett upphört och stort fokus har lagts på försäljning till återförsäljare och via...

läs mer