CSECs varumärke Spåra rankas högt i test

Tappa aldrig bort din bästa vän

Teknikveckan ger CSECs nya varumärke Spåra Hund – en solcellsdriven tracker för hundar betyg 4 (av 5) med motiveringen: ”Trackern har bra batteritid i sig själv och tillsammans med solcellsladdaren behöver vi aldrig fundera på om det är batteri i trackern. Under tiden vi testat enheten har vi legat på nästan fullt batteri hela tiden. Även om selen med trackern blir hängande några dagar på sin krok i hallen går batteriet inte ur. Så fort vi beger oss utomhus fylls batteriet upp igen. Frågan som uppstår är varför inte allt som kräver batteri har liknande lösningar”. Ta del av recensionen här

Även Spåras laddbara GPS tracker Spåra PRO uppnår goda testresultat M3 ger Spåra PRO 4 av 5 möjliga och konstaterar
Spåra Pro är en smidig gps-spårsändare med riktigt lång batteritid som kan användas för att hålla ett öga på lite av varje. Vi satte den på en motorcykel och kunde sluta att oroa oss för att den skulle försvinna. Spåra-appen skickar notiser om var den befinner sig och ger dig full koll”. Läs hela testet här

Fler nyheter

En minut med Jörgen Eberstein VD på C Security Systems

En minut med Jörgen Eberstein VD på C Security Systems

- Ett ordentligt lyft i bolagets försäljning är det vi fokuserar på nu, säger Jörgen Eberstein som tillträder som VD i CSEC. Jörgen Eberstein har de senaste fyra åren arbetat som konsult i de nordiska länderna för ett stort polskt företag. Han går in i VD- rollen med...

läs mer
 C-pod mini nominerad till DAME Design Award

 C-pod mini nominerad till DAME Design Award

C-pod mini har i hård konkurrens blivit nominerad att tävla i DAME Design Awards. Tävlingen organiseras av METSTRADE Show - världens största B2B-mässa i fritidsbåtbranschen. Mässan hålls i Amsterdam 15-17 november och vinnarna i DAME Design Awards utses på mässans...

läs mer
Marknadsuppdateringar från båtsektorn i Frankrike

Marknadsuppdateringar från båtsektorn i Frankrike

Uppdatering av Bolagets affärer och marknadsföringsarbete i den franska båtsektorn. Willis Towers Watson (WTW)WTW har tillfälligt pausat de automatgenererade mejlutskicken och elektroniska signeringen för den årliga förlängningen av försäkringsavtalen. Anledningen är...

läs mer