CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari. 

Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: ”Marine electronics & Marine related software” på METS 2022. 

Så klart finns också våra Spåra-trackers för bilar, hundar, cyklar och väskor på plats.  

Kom och titta på våra produkter och passa på att ställa frågor om trackers för dyrbara och älskade ägodelar på land och vatten, ta del av mässrabatt på utvalda produkter, tävla och vinn vår nya produkt C-pod-mini. 

Du träffar oss på: F01:11 

Välkommen

Fler nyheter

Lägesuppdatering från CSEC

Lägesuppdatering från CSEC

IoT-bolaget CSEC har nyligen genomfört en nyemission och fått nya aktieägare. Intresset för CSEC är fortsatt stort. Här kommer en lägesbild med fokus på bolagets senaste marknadsaktiviteter. C-pod mini och Spåra - made in Sweden Kunder hör av sig till CSEC med...

läs mer