CSEC på plats på Båtmässan i Göteborg 

CSEC är på plats på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari. 

Där presenterar vi bland annat vår senaste produkt, C-Pod mini som blev nominerad i kategorin: ”Marine electronics & Marine related software” på METS 2022. 

Så klart finns också våra Spåra-trackers för bilar, hundar, cyklar och väskor på plats.  

Kom och titta på våra produkter och passa på att ställa frågor om trackers för dyrbara och älskade ägodelar på land och vatten, ta del av mässrabatt på utvalda produkter, tävla och vinn vår nya produkt C-pod-mini. 

Du träffar oss på: F01:11 

Välkommen

Fler nyheter

Prishöjningar 2023

Rådande omvärldssituation med hög inflation och brist på komponenter har lett till ökade inköpskostnader. På grund av detta tvingas vi tyvärr höja priseret på Spåra Classic och C-pod mini från 1 januari 2023.En Spåra Classic med 1 års servicelängd kommer att kosta...

läs mer
En minut med Jörgen Eberstein VD på C Security Systems

En minut med Jörgen Eberstein VD på C Security Systems

- Ett ordentligt lyft i bolagets försäljning är det vi fokuserar på nu, säger Jörgen Eberstein som tillträder som VD i CSEC. Jörgen Eberstein har de senaste fyra åren arbetat som konsult i de nordiska länderna för ett stort polskt företag. Han går in i VD- rollen med...

läs mer